Henneptoppen en openstaande boete

zaterdag 30 april 2016

Waalwijk - In de auto van een 21-jarige man uit Geertruidenberg is zaterdag 30 april 2016 rond 11.30 uur in de laadruimte een zak met daarin ruim één kilo aan henneptoppen gevonden. De bestuurder werd aangehouden. Hij had ook nog een boete van 1219 euro openstaan.

Agenten surveilleerden zaterdag 30 april 2016 rond 11.15 uur over de Midden Brabantweg in Waalwijk. Hun auto is voorzien van ANPR apparatuur. Dit systeem scant automatisch alle kentekens van passerende auto’s en vergelijkt deze met een database van de politie.  Bij het passeren van de auto van de verdachte gaf het apparaat een hit. Namelijk dat de aandacht gevraagd werd voor deze auto. Hierop werd de bestuurder, een 21-jarige man uit Geertruidenberg, aan de kant gezet. Hij bleek nog een boete van 1219 euro te hebben open staan. Hij kon het geld niet bij elkaar krijgen. De auto werd daarom buiten gebruik gesteld.

 

Een agent nam plaats in de auto en rook toen een hennepgeur. Hierna werd op grond van de Opiumwet de auto doorzocht.  In de laadruimte werd een boodschappentas aangetroffen met daarin een gesealde zak met henneptoppen. Deze zak is in beslag genomen, de bestuurder werd aangehouden.

 

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Bern | 112 alarmeringen Bern | Goedkoop Tanken in Bern | Supermarkten in Bern | Weerbericht Bern